Video

A filmes szakmában eltöltött hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatainkat kamatoztatva igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy amikor majd hosszú évek múltán visszanézitek az esküvői filmeteket, akkor újra átéljétek a remek pillanatokat. A tökéletes végeredmény érdekében két operatőrrel dolgozunk, illetve ha a helyzet engedi akkor további kamerákat helyezünk el pl: autóban, mennyezeten hintóban…bárhol ahol izgalmas képeket tudunk rögzíteni. Az előkészületektől egészen hajnalig tart a forgatás. Délelőtt 11-től Hajnali 2 vagy ameddig szükséges.

A szép végeredmény jól megkomponált és ügyesen elkapott pillanatokból áll össze amiért mi, ha kell bármilyen erőfeszítéseket megteszünk. Próbálunk az esküvő teljes időtartama alatt észrevétlenek maradni, senkit nem zavarni. Nagy gondot fordítunk az előkészületekre, helyszín pontos feltérképezésére, forgatókönyv elkészítésére. Hosszú időt töltünk a kész nyersanyag utómunkálataival, a vágással, grafikai munkával, kreatív tervezéssel, ez adja meg ugyanis a végeredmény kiváló minőségét.

Nem hiszünk a 45-90 percesre vágott esküvői videókban. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem szívesen nézik végig az ilyen terjedelmű videókat, sem a pár sem pedig a család, vagy a barátok. Véleményünk szerint viszonylag rövid epizódokra bontva lehet a legizgalmasabban és legszebben bemutatni életetek nagy napját.Így csak a legszebb pillanatokat látjátok viszont és nem kell percekig pörgetni, vagy unatkozni a filmeteken.

Reproduction:

Sokan fordulnak hozzánk, hogy az esküvőjükön készült nyers vágatlan videofelvételeket vágjuk meg, esetleg vágjuk újra, mert a kész vágott film nem lett olyan, mint amilyet elképzeltek.
Amennyiben hasonló probléma merült fel nálatok is, vagy egy ismerősnél akkor fordulj hozzánk, és mi kihozzuk a maximumot az esetlegesen nem túl izgalmas anyagból is.

Alap esetben az alábbi epizódokra bontjuk az eseményt:

  • - Készülődés
  • - Szertartások
  • - Fotózás
  • - Buli/Lagzi
  • - Bakik

Ezeket az epizódokat személyesen, vagy az interneten elhelyezve könnyedén megmutathatjátok távoli barátoknak család tagoknak, anélkül hogy bárki is elaludna az unalomtól.

Aki természetesen kíváncsi minden pillanatra az végignézheti a teljes nyersanyagot(kb 10 óra) DVD formátumba.
A kész filmet ízléses borítóval ellátott nyomtatott tokban adjuk át, illetve elkészítjük nektek a a saját oldalatokat az interneten ahol bárki bárhonnan megnézheti esküvői filmeteket.

Munkáink közül néhány az alábbiakban:Néhány kész DVD:

mont2

mont1

Néhány kép rólunk munka közben:

mont_kicsi